Zabierz Ubogiego do Betlejem

Betlejem w Poznaniu, to niezwykły koncert pieśni bożonarodzeniowych z całego świata, które zostaną wykonane w oryginalnych aranżacjach. Wydarzenie odbędzie się w hali Arena 5 stycznia o godz.19:00. Najlepsi Polscy artyści, jak m.in.: Natalia Kukulska, Kasia Moś, Daria Zawiałow, Beata Bednarz, Igor Herbut, Mietek Szcześniak zadbają o to, aby dostarczyć wiele dobrych emocji i radości, wynikającej z obecności Nowonarodzonego Króla Świata. Wszyscy uczestnicy imprezy podtrzymają tradycję wspólnego kolędowania.

Koncert jest również przestrzenią do tego, aby złożyć sobie noworoczne życzenia, łamiąc się przy tym opłatkiem (widzowie koncertu otrzymają go wraz z programem przy wejściu na halę). Hasłem przewodnim tego wydarzenia jest „Głodnych nakarmić”. Całkowity dochód zostanie przekazany na dożywianie potrzebujących.

Chcielibyśmy wraz z Państwem pójść jeszcze dalej i umożliwić wielu Ubogim obejrzenie całego spektaklu za darmo. Zaproś bezdomnych i niezamożnych ludzi do Betlejem, nie wychodząc z domu. Wszystkie zebrane tutaj środki, zostaną przeznaczone na wejściówki dla nich.

Pomagam

Wspomóż darowizną i przekaż:

80 to:
Bilet dla Ubogiego - sektor A
60 to:
Bilet dla Ubogiego - sektor B
40 to:
Bilet dla Ubogiego - sektor C
Inna kwota
Wpisz kwotę jaką chcesz wspomóc naszą akcję. Liczy się każda złotówka!
21osób wpłaciło1 820
Potrzeba jeszcze:7 900
osób modli się w intencji tego celu. Dołącz do nich!