24 lutego 2017

Film podsumowujący Wigilię dla bezdomnych, ubogich i samotnych 2016

Od wigilii dla osób bezdomnych, ubogich i samotnych, którą tradycyjnie zorganizowaliśmy mijają właśnie 2 miesiące. Chcemy przedstawić Państwu film z przebiegu największej w Polsce Wigilii pod jednym dachem dla bliska 2 tysięcy osób. To przedsięwzięcie udało się dzięki wielu naszym partnerom, sponsorom i ludziom dobrej woli, których było bardzo wielu.

Pragniemy również poprosić Cię o wsparcie dofinansowujące codzienne dożywianie tychże ludzi w naszych jadłodajniach. Co roku dla biednych wydajemy ponad pół miliona darmowych i ciepłych posiłków. Prosimy Cię o pomoc dla ludzi głodnych. Można to zrobić dokonując przelewu (kliknij tutaj) lub na dole strony. Dziękujemy za Twoje dobre serce.

Jadłodajnie dla ubogich
Codziennie wydajemy 1600 darmowych, ciepłych posiłków dla potrzebujących. Są to głównie osoby starszy, samotne, bezdomni i rodziny znajdujące się w trudnej sytuacji materialnej. Pomóż nam nakarmić tych ludzi.