18 maja 2018

Ostatni wolny termin w ośrodku "Gwiazda Morza" w Dębkach

Szukasz ciszy i spokoju... Wypoczynku na łonie natury, w lesie tuż przy plaży? Wybierz nasz Ośrodek "Gwiazda Morza" w Dębkach. Mamy wolne pokoje dla grup zorganizowanych (max. 45 os.)  lub rodzin. Terminy 10.06-22.06.2018. Koszt za dobę wynosi 70 zł za osobę – w tym wliczony jest nocleg, posiłki – śniadanie i obiadokolacja.

Dębki to mała kaszubska miejscowość położona na północy Polski nad samym Bałtykiem. Rozciąga się ona wzdłuż wybrzeża na przestrzeni około dwóch kilometrów na wschód od rzeczki Piaśnica w stronę Karwii.

Debki2

Teren wokół ośrodka jest całkowicie ogrodzony. Na terenie ośrodka znajduje się boisko do gry w siatkówkę, ogródek jordanowski dla dzieci, miejsce na ognisko. Liczne ławeczki oraz „altanka” zachęcają do wypoczynku na świeżym powietrzu przy ciekawej lekturze, na rozmowie, czy grach towarzyskich. Osoby, które lubią kapać się w morzu, plaża oddalona jest o jakieś 200 metrów od ośrodka. Można też wybrać się na wycieczkę do Żarnowca, gdzie znajduje się przepiękny Klasztor Sióstr Benedyktynek z XVI wieku, Białogóry, Karwii, Rozewia, Jastrzębiej Góry, Wejherowa, Pucka, do latarni morskiej na Helu, Trójmiasta, a także na ruchome wydmy do Smołdzińskiego Parku Narodowego.

Debki1

Zainteresowany? Zarezerwuj termin, tel. 602 393 171. Zapraszamy.

Uratuj życie 5-cio letniej Michasi
Michalinka nigdy nie stanie o własnych nogach. Aczkolwiek podjęta rehabilitacja daje jej szansę na zahamowanie wady rozwojowej kręgosłupa. Lekarze obawiają się , iż to zbyt duże obciążenie i skutki mogłyby być tragiczne.
Jadłodajnie dla ubogich
Codziennie wydajemy 1600 darmowych, ciepłych posiłków dla potrzebujących. Są to głównie osoby starszy, samotne, bezdomni i rodziny znajdujące się w trudnej sytuacji materialnej. Pomóż nam nakarmić tych ludzi.