Śniadanie Wielkanocne i Rekolekcje wielkopostne

9,10,11 kwietnia organizujemy Rekolekcje wielkopostne dla ubogich, samotnych, starszych, chorych oraz bezdomnych mieszkańców Poznania i okolic. W trakcie tych 3 dni zamierzamy zorganizować śniadanie i obiad dla każdego uczestnika. Przygotowujemy także codzienną konferencję, spowiedź, adorację i drogę krzyżową ulicami Poznania.

21 kwietnia odbędzie się Śniadanie Wielkanocne dla tych osób. Większości z nas Wielkanoc kojarzy się ze Zmartwychwstaniem Jezusa, rodzinnym czasem i zastawionym w jedzenie stołem. Chcemy te rzeczy podarować ludziom w trudnej sytuacji, którzy są biedni, samotni i chorzy.

Pragniemy, aby to był wyjątkowy czas. Chcemy, aby nikomu nie brakowało obecności drugiego człowieka, z którym może porozmawiać, aby nikt nie był głodny i miał możliwość zostać duchowo ubogacony dzięki rekolekcjom.

Przekazane przez Państwa środki zostaną przekazane na organizację 3 dni rekolekcji, w trakcie, których każdego dnia wydamy śniadanie i obiad oraz na śniadanie wielkanocne i paczki z żywnością. Wspólnie z Tobą, chcemy obdarować wiele potrzebujących osób, dając im poczucie, że są kochani i wielu życzliwych ludzi troszczy się o ich los.

Razem z nami zorganizuj rekolekcje oraz śniadanie wielkanocne dla Ubogich!

Pomagam

Razem z nami zorganizuj rekolekcje oraz śniadanie wielkanocne dla Ubogich!

Wspomóż darowizną i przekaż:

35 to:
Paczka z żywnością
70 to:
Pełny posiłek rekolekcyjny
200 to:
Śniadanie Wielkanocne dla 10 osób
Inna kwota
Wpisz kwotę jaką chcesz wspomóc naszą akcję. Liczy się każda złotówka!
112osób wpłaciło40 760
Potrzeba jeszcze:19 240
osób modli się w intencji tego celu. Dołącz do nich!