Zabierz Ubogiego do Betlejem

Betlejem w Poznaniu, to niezwykły koncert pieśni bożonarodzeniowych z całego świata, które zostaną wykonane w oryginalnych aranżacjach. Wydarzenie odbędzie się w hali Arena 29 grudnia o godz.18:00. Znakomici artyści:
Arka Noego, Natalia Niemen, Magda bereda, Kasia Wik, Agnieszka Musiał, Gabi Gąsior, Maya Avraham, Andrzej Lampert, Skubas, Adam Krylik, Mateo.O, Marek Piekarczyk, Mietek Szcześniak, Poznański Chór Chłopięcy, Jan Smoczyński z zespołem zadbają o to, aby dostarczyć wiele dobrych emocji i radości, wynikającej z obecności Nowonarodzonego Króla Świata. Wszyscy uczestnicy imprezy podtrzymają tradycję wspólnego kolędowania.

Stało się już tradycją, że co roku, z pomocą ludzi dobrej woli, fundujemy bilety na koncert dla osób bezdomnych. W tym roku akcja jest jeszcze bardziej niezwykła, ponieważ kupując bilet dla osoby bezdomnej - wspieramy utworzenie w Poznaniu Domu dla osób wychodzących z bezdomności. Kupując bilet za 59zł, wspieramy tworzenie domu kwotą 9zł. Kupując bilet za 75zł - wspieramy akcję kwotą 15zł, a kupując bilet za 99zł, wspieramy akcję kwotą 19zł.

Cel można także wesprzeć w formie tradycyjnej na poniższe dane:

Caritas Archidiecezji Poznańskiej
Nr konta: 70 1090 1362 0000 0000 3602 2297
Tytułem: Cel charytatywny – Betlejem

Pomagam

Cel można także wesprzeć w formie tradycyjnej na poniższe dane:

Caritas Archidiecezji Poznańskiej
Nr konta: 70 1090 1362 0000 0000 3602 2297
Tytułem: Cel charytatywny – Betlejem

Wspomóż darowizną i przekaż:

59 to:
Bilet dla Ubogiego - sektor C
75 to:
Bilet dla Ubogiego - sektor B
99 to:
Bilet dla Ubogiego - sektor A
Inna kwota
Wpisz kwotę jaką chcesz wspomóc naszą akcję. Liczy się każda złotówka!
19osób wpłaciło2 640
Potrzeba jeszcze:7 080
osób modli się w intencji tego celu. Dołącz do nich!

Dowiedz się więcej na ten temat