Caritas

Produkty 2017

Wykaz artykułów   - przydział na 1 osobę w trakcie programu

Lp.

Nazwa artykułu

Liczba op/os

kg/l

kg/os.

1

Makaron jajeczny

9

0,5

4,5

2

Ryż biały

4

1

4

3

Herbatniki

3

0,2

0,6

4

Mleko

7

1

7

5

Ser podpuszczkowy

6

0,4

2,4

6

Groszek z marchewką

10

0,4

4

7

Fasola biała

10

0,4

4

8

Koncentrat pomidorowy

11

0,16

1,76

9

Powidła śliwkowe

5

0,3

1,5

10

Gulasz wieprzowy z warz.

2

0,85

1,7

11

Filet z makreli w oleju

10

0,17

1,7

12

Szynka drobiowa

10

0,3

3

13

Cukier biały

4

1

4

14

Olej rzepakowy

4

1

4

15

Pasztet wieprzowy

4

0,16

0,64

16

Szynka wieprzowa

7

0,3

2,1

17

Buraczki wiórki

3

0,35

1,05

18

Makaron kukurydziany bezglutenowy

1

0,5

0,5

19

Kasza gryczana

4

0,5

2

       

50,45

 
Znalezionych treści: 9 | strona 1 z 1
Znalezionych treści: 9 | strona 1 z 1