6 maja 2020

Zapraszamy do Zaniemyśla - ośrodek Bojanowe Gniazdo jest już otwarty

Od 4 maja Ośrodek Charytatywno-Wypoczynkowy Bojanowe Gniazdo jest znów otwarty. Wszyscy znaleźliśmy się w wyjątkowej sytuacji i jeszcze przez chwilę będziemy musieli się z nią oswajać. Aby zapewnić komfortowy oraz bezpieczny pobyt w naszym Ośrodku wprowadziliśmy odpowiednie procedury. Uprzejmie prosimy o zapoznanie się z nimi przed dokonaniem rezerwacji. Nasz personel został przeszkolony, dlatego jeśli macie Państwo jakiekolwiek pytania, to chętnie na nie odpowiemy.

Kontakt dla osób chcących dokonać rezerwacji: 602 270 461 lub rezerwacje@bojanowegniazdo.pl

Bojanowe 1

Procedury obowiązujące na terenie naszego ośrodka:

- Obowiązkowa dezynfekcja rąk przy wejściu do budynku recepcji;
- Obowiązkowe zakrycie dróg oddechowych;
- W celu ograniczenia czasu przebywania gości w recepcji prosimy o dokonywanie rezerwacji drogą mailową lub telefoniczną;
- W recepcji mogą przebywać maksymalnie 2 osoby oprócz pracownika hotelu;
- Wyżywienie serwowane w formie gotowych zestawów w lunch boxach podawane na pokojach;
- Śmieci z pokoi należy w zawiązanych workach wrzucać do pojemników zbiorczych;
- Zakaz przebywania w miejscach ogólnodostępnych: taras, korytarze, stołówka, sale;
- Preferowana płatności za pobyt kartą płatniczą lub przelewem;
- Zgodnie z instrukcją pracownika recepcji w dniu przyjazdu klucz zostawimy w drzwiach zarezerwowanego pokoju;
- W trakcie pobytu w razie jakichkolwiek problemów lub pytań prosimy w pierwszej kolejności o kontakt telefoniczny z recepcją.
- Zakaz odwiedzin.

Bojanowe 2

Jadłodajnie dla ubogich
Codziennie wydajemy 600 darmowych, ciepłych posiłków dla potrzebujących. Są to głównie osoby starsze, samotne, bezdomni i rodziny znajdujące się w trudnej sytuacji materialnej. Pomóż nam nakarmić tych ludzi.
Wsparcie poznańskich Oddziałów Ratunkowych
Ruszamy z kolejną zbiórką w ramach walki z COVID-19. Tym razem wsparcia potrzebują szpitale prowadzące SOR-y: Szpital Wojewódzki przy ul. Juraszów, Szpital Wojskowy przy ul. Grunwaldzka oraz Centrum Medyczne HCP przy ul. 28 Czerwca 1956 roku.