11 października 2018

Zgłoszenia do zbiórki żywności TAK POMAGAM

Do 20 października można zgłaszać chęć przeprowadzania tegorocznej zbiórki żywności Bożonarodeniowej „Tak, pomagam”, która będzie miała miejsce w dniach 7-8 grudnia 2018 r.

Serdecznie zapraszamy do udziału wszystkie Parafialne Zespoły Caritas, Szkolne Koła Caritas oraz inne placówki zainteresowane akcją. Udział w akcji mogą wziąć zarówno Parafialne Zespoły Caritas, jak i parafie oraz inne placówki, przy których nie istnieje PZC.

Deklarację zgłoszeniową z wytypowaniem sklepu lub sklepów ( Biedronka, Carrefour, Tesco, Polomarket, Lewiatan, Mila, Piotr i Paweł, Chata Polska) oraz  zamówienie na bezpłatne plakaty, ulotki i identyfikatory prosimy złożyć drogą e-mailową / lub przesłać pocztą  /do dnia 20 października br. w biurze Caritas Archidiecezji Poznańskiej, 61-546 Poznań, Rynek Wildecki 4a

Poniżej znajdują się: ankieta zgłoszeniowa wraz z zamówieniem na materiały promocyjne oraz formularze potrzebne do rozliczenia zbiórki. Ankietę zgłoszeniową należy przesłać na maila: borowicz@caritaspoznan.pl

Osoba koordynująca: Gabriela Borowicz
mail: borowicz@caritaspoznan.pl

Stypendia Socjalne
Już od ponad 10 lat pomagamy i wspieramy ubogą młodzież, udzielając finansowego wsparcia w postaci stypendiów socjalnych.