10 kwietnia 2020

E-koncert Wielkanocny "Zmartwychwstał" wspólnie z Gospel Joy odbędzie się w PPV

Z okazji 30-lecia Caritas Archidiecezji Poznańskiej miał odbyć się koncert Zmartwychwstał. Niestety przez epidemię koronawirusa musieliśmy go odwołać. Mamy jednak świetną wiadomość. Nasi przyjaciele, którzy organizują m.in. cykl koncertów Betlejem w Polsce, wpadli na pomysł zrobienia koncertu Zmartwychwstał w bezpiecznym studiu nagraniowym. Koncert będzie można zobaczyć w internecie w systemie PPV. Nieco zmienił się skład artystów. Zespołowi Gospel Joy towarzyszyć będzie Agnieszka Gorączkowska.

gospel hoy
Wydarzenie odbędzie się w Niedzielę Wielkanocną, 12 kwietnia o g. 18:00. Koncert będzie można obejrzeć na stronie www.fabrykakoncertow.com.pl. Należy wykupić dostęp w cenie 15zł. Osoby, które wykupią dostęp do koncertu będą mogły oglądać go jeszcze przez 14 dni od premiery,
a Ci którzy z różnych przyczyn nie mogą zasiąść w niedziele przed komputerem czy telefonem również mają szansę posłuchać koncertu w opcji VOD pod adresem www.fabrykakoncertow.com.pl Dochód z wydarzenia zostanie przekazany na wsparcie dla Zakonów Kontemplacyjnych.

Zaprośmy nasze Rodziny i Przyjaciół, w ten sposób przeżywając Paschę możemy być razem i wspólnie pomagać. Do zobaczenia.

Jadłodajnie dla potrzebujących
Codziennie wydajemy 1000 darmowych, ciepłych posiłków dla potrzebujących. Są to głównie osoby starsze, samotne, bezdomni i rodziny znajdujące się w trudnej sytuacji materialnej.
Przytulisko dla osób bezdomnych
Dom dla bezdomnych. Myjemy, karmimy, ubieramy, udzielamy pomocy przedmedycznej i terapeutycznej. Chcemy to robić wspólnie z Tobą.
403 osoby wpłaciły 51 813