28 września 2016

Centrum Wolontariatu

CWC - Centrum Wolontariatu Caritas to inicjatywa zrzeszająca ludzi dobrej woli, którzy chcą pomagać innym. Miejsce powstało również z myślą o Was w trosce o rozwój i samodoskonalenie naszych wolontariuszy! Od tej pory pomoc będzie docierać wszędzie - bo stworzymy formację, która pomoże nam jeszcze skuteczniej naprawiać i zmieniać świat. Wolontariusze to moc, dzięki, której rzeczy niemożliwe stają się realne! To z myślą o nich zrodziła się koncepcja Centrum Wolontariatu. Pomoc potrzebującym, możliwość zdobycia cennego doświadczenia, kursy, szkolenia, spotkania integracyjne dla wolontariuszy i wiele innych niesamowitych doświadczeń tylko w CWC! Przyjdźcie do nas, abyśmy wspólnie stworzyli niesamowite miejsce, z którego miłość dotrze do wszystkich potrzebujących.

Obecnie CWC tworzą 330 Parafialne Zespoły Caritas i 130 Szkolne Koła Caritas oraz niezrzeszeni wolontariusze, co tworzy grupę 6000 ludzi zawsze gotowych do działania.

Wystarczą trzy kroki, aby do nas dołączyć:

1. Wypełnij kartę zgłoszeniową dostępną pod adresem:

2. Spotkaj się z nami i dołącz do drużyny!

Chcesz wiedzieć więcej – zadzwoń 605 333 825!

Skład charytatywny
Woda Jordan