Zbiórka asortymentu dla powodzian w Polsce
16 września 2024

Zbiórka asortymentu dla powodzian w Polsce

Serdecznie zapraszamy do udziału w zbiórce asortymentu na rzecz osób dotkniętych tragicznymi skutkami powodzi w Polsce. Od jutra, czyli wtorku 17 września, do piątku 20 września, będziemy zbierać niezbędne rzeczy, takie jak:

• ➡️ osuszacze
    ➡️ żywność o długim terminie ważności
    ➡️ artykuły higieniczne, środki chemiczne, środki dezynfekcyjne
    ➡️ ścierki, mopy
    ➡️ pampersy dla dzieci i dorosłych, podkłady
    ➡️ nowe: ręczniki, koce, śpiwory
    ➡️ power banki, ładowarki, latarki i baterie
    ➡️ nowe kalosze, odzież robocza
    ➡️ łopaty, wiadra
    ➡️ rękawice gumowe i robocze
    ➡️ woda butelkowana

Terminy i godziny zbiórki:
Wtorek, 17 września - Piątek, 20 września
Godziny: 10:00 - 12:00 oraz 18:00 - 20:00
Miejsce zbiórki: Zbiórka będzie prowadzona na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich (MTP) w hali Poznań Congress Center, poziom 0, wejście A oznaczonej na poniższej grafice kolorem pomarańczowym. Wjazd na teren MTP będzie możliwy od ulicy Głogowskiej, bramą nr 11, natomiast wejście piesze bramą nr 1, 9 i 10.

PCC MTP magazyn

Powódź, która dotknęła nasz kraj, spowodowała ogromne straty materialne i ludzkie. Wiele rodzin straciło swoje domy i dobytek. Twoja pomoc jest nieoceniona i pozwoli na szybkie dostarczenie niezbędnych artykułów do najbardziej potrzebujących.

Jak możesz pomóc?

Przynieś wymienione wyżej artykuły w wyznaczonych terminach i godzinach. Każdy dar ma ogromne znaczenie i przyczyni się do poprawy sytuacji osób dotkniętych powodzią.

Dziękujemy za Twoją solidarność i chęć pomocy! Razem możemy przeciwdziałać skutkom tej klęski i wspierać naszych bliźnich w potrzebie. Każdy gest wsparcia jest na wagę złota.